• آریان شیمی
  • آریان شیمی
  • آریان شیمی
  • آریان شیمی
  • آریان شیمی
محصولات آریان شیمی

گلیسیرین یا گلیسرول

گلیسیرین یا گلیسرول

توضيح فارسي : گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو و شیرین گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند . گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند.
گلیسیرین مالزی وچینی موجود می باشد.


موارد مصرف:

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌ هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیشگیری ‌از یبوست استفاده می‌گردد.

مکانیسم اثر:

چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت هوا است با استفاده از صابونهای گلیسیرینه پوست دست خشک نمی‌شود.

سایر کاربرد:

از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابونهای شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.
گليسيرين ماده روغني با ارزشي است كه موارد استفاده بسياري دارد و براي تهيه لوسيون كرمهاي صورت به كار مي رود. گليسيرين رطوبت را در سطح پوست نگه مي دارد. از اين ماده براي تهيه لوازم آرايشي نيز استفاده مي شود، چون حلال خوبي است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست مي شود و پوست را نرم و چرب مي كند.

قيمت ها:

قیمت مصرف کننده   ریال

توضیحات :

گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو و شیرین گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند . گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند. موارد مصرف: از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌ هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیشگیری ‌از یبوست استفاده می‌گردد. مکانیسم اثر: چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت هوا است با استفاده از صابونهای گلیسیرینه پوست دست خشک نمی‌شود. سایر کاربرد: از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابونهای شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود. گليسيرين ماده روغني با ارزشي است كه موارد استفاده بسياري دارد و براي تهيه لوسيون كرمهاي صورت به كار مي رود. گليسيرين رطوبت را در سطح پوست نگه مي دارد. از اين ماده براي تهيه لوازم آرايشي نيز استفاده مي شود، چون حلال خوبي است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست مي شود و پوست را نرم و چرب مي كند.

نام :

گلیسیرین یا گلیسرول

عکس کوچک 1 :

files\8061\Products\49395-SmallPic.jpg

عکس کوچک 2 :

files\8061\Products\49395-SmallPic.jpg

عکس کوچک 3 :

files\8061\Products\49395-SmallPic.jpg

مايل به سفارش تعداد از اين محصول هستم.

مايل به دريافت اطلاعات بيشتر درباره اين محصول هستم.

نام و نام خانوادگي:

تلفن تماس:

پست الكترونيك:

توضيحات:

جهت ثبت ییام، این کد را وارد کنید :

4763

آریان شیمی

Copyright © 2012 www.naserkhosro.com rights reserved

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی